AYDIN / KÖŞK - Gökkiriş İlkokulu

0 (256) 4691083
GÖKKİRİŞ MAH. 975 SK. AYDIN KÖŞK GOKKIRIS ILKOKULU BLOK NO: 4 KÖŞK / AYDIN
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2011-2012 Eğitim Öğretim yılı Birleştirilmiş sınıflar 5. sınıf seviyesi Bilgi Yarışması ilçe birinciliği 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Birleştirilmiş Sınıflar ilkokullar arası Bilgi Kültür Yarışması ilçe birinciliği 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı İlçe İlkokullar Arası Bilgi Kültür Yarışması İlçe 3.lüğü
Başlama8:50 Bitiş 14:30
Soba
Kendi imkanlarımızla
Yerleşim Yeri
Köyün adı, kuzeyinde yer alan "Gök Kaya" adlı bir taştan gelmektedir.Aydın iline 38 km, Köşk ilçesine 18 km uzaklıktadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
İle uzaklığı 38 km.İlçeye uzaklığı 18 km dir.