AYDIN / KÖŞK - Gökkiriş İlkokulu

OKULUMUZ COVID-19 TEDBİRLERİYLE EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIR

OKULUM TEMİZ KILAVUZU KAPSAMINDA OKULUMUZU EĞİTİM-ÖĞRETİME HAZIR HALE GETİRDİK!

Sayın velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz,

Okulumuzu bakanlığın yayınlamış olduğu kılavuz kapsamında tüm COVID-19 tedbirleriyle beraber eğitim-öğretime hazır hale getirdik. Tek eksiğimiz öğrencilerimiz. Onları çok özledik ve sabırsızlıkla okuldaki ilk günümüzü beklemeye başladık. İçiniz rahat olsun, emanetiniz emanetimizdir. Çocuklarımızın sağlığını en az sizler kadar düşünüyoruz ve onlar için en uygun ortamı hazırlamak için elimizden gelenin en iyisini yaptık.

Her sınıf için dezenfektan standları, bilgilendirme afişleri ve yapıştırmalar, maske ve eldiven atık kutuları, sosyal mesafe ve maske hatırlatıcıları ve çok daha fazlasıyla hazırız.

Hazırlıklarımıza ait fotoğraflar için tıklayınız >>>meb_iys_dosyalar/09/16/716061/fotograf_galerisi_2864889.html

Yayın: 15.09.2020 - Güncelleme: 15.09.2020 21:37 - Görüntülenme: 387